Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry na ten PC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5300 2.66 ghz

Karta Graficzna: Ati Radeon HD 4300

Ram: 2gb

Internet: 10 mb/s

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Powiedziec ciezko ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

wszystkie oprocz logicznych typu tetris, zuma

Mój pro złomek:

Opublikowano

Gram w te gry ;p

Mój pro złomek:

Opublikowano

żadna rewelacja a internet nie ma tu nic do rzeczy xD ja miałem kiedyś 1mb/s i dawałem rade, nie porywaj sie na najnowsze gierki albo coś ze sredniej pułki (bf3 itd) w takie gierki typu combat arms czy moze assassins creed 2 pograsz

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

żadna rewelacja a internet nie ma tu nic do rzeczy xD ja miałem kiedyś 1mb/s i dawałem rade, nie porywaj sie na najnowsze gierki albo coś ze sredniej pułki (bf3 itd) w takie gierki typu combat arms czy moze assassins creed 2 pograsz

Nie wiem czemu ale assasin mi sie strasznie ścina chyba karta sie przepala ;/

Mój pro złomek:

Opublikowano

Na taki komp to polecam Need For Speed Underground 2 <3

Undergroun 2 m isie ścina rlly ??

Mój pro złomek:

Opublikowano

czasami wersje pirackie albo RIP'y tnie, może masz kompa zawirusowanego/ zawalonego?

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

czasami wersje pirackie albo RIP'y tnie, może masz kompa zawirusowanego/ zawalonego?

Orginalki u2 nie mam ale idize normalnie na low a jak daje full to tnie jak cholera. Nawet swiezo po instlacji windowsa..

Mój pro złomek:

Opublikowano

Spelunky, Shank, Shank 2, Nail`d, Mafia, GTA: SA.

Nie wiem po co się o to pytasz nas, jest wiele gier, które ci wejdą na komputer, po prostu znajdź sobie jakąś, wejdź na stronę, która pokazuje, czy wejdzie ci na komputer i kupuj... Czemu my mamy wszystko robić za ciebie?

AxeePL.png

Opublikowano

nfs u2 , most wanted

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...